top of page

Expositie 3 & 4 juni 2023

EXPOSITIE Atelier KUNSTinKEER

 

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni kunt u van 13:30 tot 18:00 uur in Cadier en Keer genieten van de expositie van Atelier KUNSTinKEER, gelegen aan de Keunestraat 30.

Hanneke van Vugt, kunstenares en docent opent de atelierdeuren voor bezoekers.

 

Hanneke van Vugt en haar cursisten in de leeftijd van 5 tot 92 jaar tonen hun werk. Evenals enkele jongeren van COA Cadier en Keer die tekenen en schilderen met Hanneke. Je kunt volop genieten van de door de cursisten gemaakte tekeningen, schilderijen en grafiek. Daarnaast zijn ook de werken van Hanneke te zien. 

 

Niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar ook het proces is te zien. De cursisten  oefenen in de lessen allerlei vaardigheden om in hun werk te gebruiken. Schetsen, collages, en techniekoefeningen die aan het werk voorafgaan, geven meer betekenis aan het werk doordat het proces van de maker te volgen is. 

 

Je kunt komen kijken naar het werk van anderen maar er is ook de gelegenheid om zelf aan de slag gaan met tekenen of schilderen. Zo kun je zelf ervaren hoe creativiteit een manier kan zijn om aan je eigen ontwikkeling te werken en ontspanning te vinden in onze drukke maatschappij.

Het atelier ligt aan het prachtige pad de Achterweg, zodat je het bezoek kunt combineren met een heerlijke wandeling door de natuur. 

Ik zie je graag langskomen.

 

Groetjes Hanneke 

bottom of page