top of page

Beleefweekend 29 & 30 oktober 2022

Atelier KUNSTinKEER doet ook dit jaar weer mee met de activiteiten van het Beleefweekend Heuvelland.  In dit weekend wordt in Vaals, Gulpen en Eijsden-Margraten stil gestaan bij het belang van stilte. Er zijn in alle drie de gemeenten allerlei activiteiten in het kader van natuur, rust en ontspanning.

Tekenen & schilder Workshop KUNST in KEER

 

Er zijn verschillende manieren om even op te gaan in het “nu”, of in de “flow” te komen. Sommige mensen sporten graag of mediteren. Anderen gaan op in hun creativiteit of in de natuur.
Bij Atelier KUNSTinKEER kunt u tijdens het Beleefweekend opgaan in uw creativiteit én de natuur met de teken & schilder workshop.
Gelegen aan een prachtige wandelroute langs Cadier en Keer werken we buiten bij mooi weer of in het atelier als het herfstig is.

Prikkel je creativiteit

 

Doe mee aan de creatieve workshop bomen, vruchten of insecten tekenen en schilderen. In deze workshop zoeken we niet naar letterlijke stilte, maar naar de rust, dus kinderen zijn van harte welkom. Tekenen met je kinderen (klein)kinderen is een heerlijke manier om samen bezig te zijn en van elkaar te leren.

Aanmelden en meer info Beleefweekend workshop

 

 

KUNSTinKEER,
Keunestraat 30 , Cadier en Keer

Wanneer:
keuze uit zaterdag 29 of  zondag 30 oktober
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Kosten: € 7,50 incl een kopje koffie of thee en een stukje vlaai
Voor wie: iedereen
Vooraf aanmelden: 
via mail of telefonisch 06 24 60 30 29
(er is beperkt plek bij beide workshops)

bottom of page